maanantai 4. helmikuuta 2019

Maagiset Kissat





Kissat ovat yksi  maagisimmista eläimistä noituudessa, toki niitä on muitakin, mutta kissa on Noidan paras ystävä, joka saa asua saman katon alla kuin Noita itse. Onhan niitä maagisia eläimiä ja tärkeitäkin esim: korppi, jänis, käärme, susi, sammakko jne. Mutta kissa on jo luonteesa puolesta hyvin maaginen kuten Noita itsekin. 
 Mutta palataanpa aiheeseen kissa ....



Kissat ovat maagisia olentoja, joiden energia ylittää heidän oman kehonsa ja vaikuttaa heidän ihmisiin/omistajiin, alueeseen ja ympäristöön jossa kissa on. Kun kissa puskee jalkojasi, hän ei vaan näytä kiintymystään, sillä samalla hän antaa sinulle positiivistä energiaa. Kissan energia on niin suuri, että se pursuaa hänen kehostaan yli. Jos hätistät tämän pois, estät tämän antaman energian saannin.



Kissat voi suojella kokonaista taloa negatiivisiltä energioilta, se poistaa negatiivisuutta. Tämän huomaa selvästi testissä, jossa talo on ensin ilman kissaa ja kun sinne tuodaan kissa. Energia muuttuu miellyttävämmäksi asua. Tämä on erityisen tärkeää, kun asut vuokra talossa ja muutat usein. Tai muutat taloon, jossa on ollut/tapahtunnut kielteisiä asioita. Sinun tulisi yksinkertaisesti hankkia kissa tai kaksi, jotta saat poistettua negatiivisen energian ja pysymään sen poissa. Toki sen voi poistaa loitsuilla ja taioillakin, mutta miksi turhaan loitsia jos siihen on parempikin vaihtoehto.



Kissat voivat havaita henkiä ja pahoja henkiä ne alkavat seurata ja yrittävät karkoittaa sen energiakentän siirtymän kautta tai imeä negatiivisuuden itseensä kokonaisuudessaan ansaan ja siirtää sen ulos mennessään ulos talosta. Siksi on hyvä päästää kissat vapaasti kulkemaan sisältä ulos ja päinvastoin.

Jos päätät ottaa kissan, joka auttaa sinua eroon negatiivisesta energioista, sinun pitäisi kiinnittää huomiota kissan väriin, koska se osoittaa kissan erilaista ominaisuutta. ( mutta kaikki kissat osaavat poistaa negatiivisuutta, väristä riippumatta. Väri vaan tuo lisäominaisuuksia. ) 



Alla muutamia vaihtoehtoja ja esimerrkkejä;

Musta: Noituus, okkultiset voimat, suojaus, syvä taikuus. Älä usko taikauskoa, jossa pelotellaan mustasta kissasta. Sen on vireille pannut Noitien vihaajat ja kissojen vihaajat.

Punaiset: Klassinen Noitien kuu, täynnä auringon voimaa, yang-energiaa. Kissan sukupuolella ei ole väliä. Punainen kissa on siis vaurauden, rahan ja keskitytymisen ilmeentymä.

Sininen (harmaa, savunharmaa) :   Rakkaus, onni ja emotaalinen vakaus.

Valkoinen :    Herättää kuun energian. Antaa ihmisille kauneuden ja ihailun tunteen, lievittää stressiä, antaa paranemis- ja latausenergiaa.

Colorpoint (siiamilainen) kuninkaan väri :    Kissat joiden väri on laimennettuja siiamilaisia  tai siiamilaisia, ovat temppelelitä, jotka suojaavat. Nämä kissat tuovat mainetta, menestystä, pitkäikäisyyttä, apua auringon magiassa (tuli magia), yea-energiaa.

Calico (kolnivärinen):  Kissojen ylimmäinen jumalatar. Klassinen kolmivärinen yhdistelmä valkoinen (neito) , punainen (vanhempi, äiti ja isä), syvä musta taikuutta. Tämä väri liittyy kolminkertaiseen jumalattareen. Ne tarjoavat hämmästyttävää onnea.

Kaksivärinen  (musta-valkoinen, oranssi-valkoinen, harmaan-valkoinen:   legenda, kaksiväriset kissat ovat parhaita hiirikissoja ja erittäin syvällisiä. He tarjoavat viisautta ja tervettä järkeä.

Kilpikonnankuori:   Naisten taikuutta, koska tämä väri on peritynnyt vain naisilta. Lapset, puhdas taika, kirkkauden antaja, parantaminen.

Kultainen, kulta-ruskea (kuten Abessialainen):  Kunnioitettu temppelikissa, leikkisä, viisas. Ne tarjoavat auringomagiaa.

Raidallinen:   Hymyilevä Cheshiren kissa, ne tarjovat sinulle hauskuutta/hauskaa, huumoria ja positiivistä energiaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti