lauantai 15. kesäkuuta 2019

Numerot magiassa







3 voima




Puhutaanpa oikein lyhykäisesti numeroista ja niiden tarkoituksesta, ja miten niitä voi hyödyntää magiassa ja loitsuissa. Numerot ovat kautta aikain ollu osa magiaa ja noituutta ja niillä on suuri merkitys magiassa ja loitsuissa. Olet varmaan kuullut loitsuista joita tehdään 7 päivänä peräkkäin (täydellisyyden luku) näin saadaan loitsu täydellisesti onnistumaan, tai 3 aksentin loitsu pahalle asialle ( 3 katoamattomuuden luku) eli kaikella tekemisellä on tarkoitus noituudessa. Ja niitä pitää noudattaa jotta saavutetaan se mitä halutaan. Alla pienimuotoisesti numeroiden tarkoituksista . Nämä olen julkaissut nettisivuillani myös kauan sitten (1990 luvulla ja kerho kirjeissä ollut erittäin tarkat ohjeet numeroiden käytöstä jo paljon aikaisemmin)

Numerologia on numeroiden ja kunkin numeron merkityksellinen tutkimus. Numerot  ovat mukana jokapäiväisessä elämässäsi, ja niillä on kaikilla oma energiansa, talon numerosi, puhelin numerosi, syntymä aikasi, synytmäpäiväsi ja niin edelleen.... Numerologialla voi ja voit paljastaa elämästäsi paljon asioita,mm. rakkautta, perhettä, personaalisuutta ja uraa koskevia näkökohtia. Yksinkertaisten laskelmien avulla voit löytää "omia" numeroita. Numerologiaa on käytetty vuosi satojen ajan ja Pythagoraa pidetään numeroiden isänä, koska hän oli matemaatikko, joka kehitti oman tieteenä nimissä erilaisia numero "psykologiaa" laskennallisesti, ja se vielä pitää paikkansa.

esimerkki: Sinun päivän numero, päivä määrän laskemiseksi ota päivä , jona olet synytnnyt vaikka 29 päivä lakse ne yhteen 2+9 =11 ja jos haluat sen vielä tarkentaa sisäiseen minuuteesi lasket sen 1+1= 2  jne....

On olemassa paljon laskennallisia kaavoja numerologiaan jotka kannattaa opetella, ja niitä on hauska tehdä ja lukea, niillä on kautta aikojen ennustettu itselle ja vieraille, mikset siis sinäkin kokeilisi....

Tässä pieni ennustus josta voit itse laskea numerosi yllä olevan ohjeen mukaan ja lukea tästä minkä vastauksen sait.


Numero 1
Sinulle on tärkeätä itsesi kehittäminen. Haluat olla ensimmäinen ja olet innovaattori , jota yrität virittää uudelleen ja uudelleen, jos jokin ei toimi ensimmäisellä kerralla. Olet yksinäinen "merimies" joka ohjastaa laivansa rohkeudella ja päättäväisyydellä satamaasi. Et anna kenenkään tulla tiellesi ja haluat kokeilla kaikkia ainakin kerran. Uskot karmaan ja kohtaloon ja pyrit siihen mihin uskot. Pyrit olemaan paras, mitä olla voi. Sinä olet syntynnyt johtamaan ja jakamaan tietosi.

Numro 2
 Olet joukkue pelaaja ja pyrit aina helpottamaan muiden oloa. Olet ystävällinen ja välittävä, joskus jopa liiaksi asti. Olet ymmärtäväinen ja osaat kuunnella.  Sinun tulee kehittää emotionaalisuuttasi ja kykyäsi löytää siihen tasapaino. Jokainen haluaa olla ystäväsi.

Numero 3
Sinun päättäväisyytesi, motivioi muita jaksamaan ja innostamaan. Olet nokkela ja huumurintajuinen. Et päästä kuitenkaa ketään oikein lähelle , koska olet joutunnut kärsimään liikaa. 

Numero 4
Sinä seisot omilla jaloillasi vankasti  ja hallitusti. Olet määrä tietoinen ja tiedät mitä haluat.  Mutta sinun itsepäisyytesi , on vaaraksi sinulle ja se vie sinua kohtalokkaasti ennemmin alas päin kuin tavoitteeseesi. Oppiminen on sinulle kuitenkin helppoa ja pidät opiskelusta.


Numero 5
Sinulla on melkoinen voima halussasi, teet sitten mitä hyväänsä. Ole varovainen  kuitenkin sanoissasi, olet ärhäkkä sanomaan ajattelematta sanojasi. Olet hyvä kehittymään ja sinulla on hyvä sopeutumiskyky. Haluat olla ja tuntea vapauden. Olet utelias sielu ja tutkit paljon asioita, mutta se ei tee sinusta mestaria, vaikka sinusta usein niin tuntuukin. Opettele kuuntelemaan muita, niin opit enemmän.

Numero 6
Sinulle perhe on kaikki kaikessa ja aina ensimmäisenä. Olet hellä ja hoivaava. Rakastat kaikkia, joka tekee sinusta sinisilmäisen ja joudut usein pettymään. Olet niin huolehtiva sielu, että parhaat puolesi onkin muiden auttaminen.

Numero 7
Tämä on analyytikon ja tarkkailijan numero. Saat voimasi keräämällä sen muilta. Olet herkkä. Et siedä itsestäsi huumoria, vaikka vitsailet kokoajan muille. Energiasi paranee ja sielusi tehtävä on löytää tasapaino itsesi ja niiden katteelisuuden välille joita sinulla on muita kohtaan. Olet rakastettava ja uhkut rakkautta.

Numero 8
Olet luonnon voima ja visionääri , jolla on tietty hiljainen voima ja mageettisuus vetää erilaisia voimia puoleensa (niin hyvässä kuin pahassa). Sinulle merkitsee aineellinen vauraus kuitenkin enemmän kuin henkinen voima. Olet synnynäinenlahjakkuus ja synnynäinen viisaus asustaa sinussa. Pätemisesi tarve kumoaa sinun voimasi, jollet saa itseäsi kuriin.

Numero 9
On opettaja, kasvattaja, parantaja, ...  haluat opettaa taitosi muille. Olet myös hyvin epäuskoinen muita kohtaan, epäilet kaikkea ja jokaista. Sisimissäsi haluat rakkautta ja hellyttää , sekä hemmottelua. Sinun tehtäväsi on opastaa ja parantaa koska olet siihen synnynäinen. 








NUMEROIDEN TARKOITUS

1= ykseyden luku
2= vastakkainasettelun luku
3 = jakamattomuuden ja katoamattomuuden luku
4 = maailman luku (psyykkisen kehityksen luku)
5 = maailman täydellisyyden ja ihmisen luku
6 = luomisen luku
7= täydellisyydenluku (onnen luku)
8= uudistumisen ja uuden alkamisen luku
9= totuuden ja enkelten luku
10= täydellisyyden luku (päämäärän saavuttaminen)
11= synnin luku
12= kosminen perusluku
13= onnettomuuden luku
14= kuun luku
15= valon luku
16= neljän palvelijan luku
17= vedenpaisumuksen luku
18= israelilaisten paha luku
19= kuoleman ja onnen luku
20= mittaluku
21= absoluuttinen totuuden luku
22= jokaiselle jotakin luku
24= kosminen onnenluku
25= uskon ja kolmen persoonan luku
26= JHVH kirjainten lukuarvojen summa
27= kuun, ennustuksen ja oraakkelin luku (jumalien puoleen kääntymisen luku)
28= "kuuaseman" luku (ikuisen rauhan, mystisen yhtymisenluku)
29= vallattomuuksien ja kiusanteon luku
30= kohtalokas välietappi (suruaika, kosmisen yhteyden, kuujumalan luku)
32= säätelee planeettojen liikkeitä
33= mysteerien, salaisuuksien luku
34= maaginen luku
35= harmonian luku
36= kaikkeuden vertauskuva
38= tämän- ja tuonpuoleisuuden luku
40= koetusten luku(elämänkaaren lakipiste)
42= rangaistuksen luku
45= ihmisen luku (Adam)
46= kristuksen luku
49= "salaisen opin tulta"(mikeokosmoksen salaisuudet 7x7=49 luku sisältää maailmankaikkeuden) (ennen jälleensyntymistä kestää 49 päivää)
50= ilon ja täyden iän luku
52= onni ja menestys, katumus ja anteeksiantamus
54= pohdiskelun luku
55= täydellistymisen luku (aritmettisen ominaisuuksien takia)
60=  ajan luku
63= vaarallinen luku ( jos sen ylittää, elää hyvin vanhaksi)
64= suoran ja rajoittamuuden luku (viisauden, jumallallisen sophiaan ja maailmansielun luku
65= jumalan luku
66= onnen luku
69= onnen luku joka tuo mainetta ja kunniaa
70= onnea ja onnettomuutta (takuuvarmoja onnen numeroita 10x7=70
72= viisauden luku
75= merkitsee hyvän tekemisen täydellisyyttä
77= pahuuden ja synnin luku
80= lopullisuuden luku
81= ikuisuuden ja totuuden luku
99= enkelten luku
100=  täydellisen hyvän luku
102=  pyhienvaeltajien luku
110= kunniallinen luku
120= jalomielisyyden ja kunnioituksen luku
140= vanhan ja uuden yhtymis luku
144= pysyvyyden ja kestävyyden luku
150= puhdistumisen luku
153= pelastuksen luku
176= sielun luku
216= buddhalaisen luku
220= petoksen luku
260= pyhäluku
283= ennakoiden luku
284= jumalallinen luku
300= hengen luku
318= vapauden luku
360= astrologian luku
365= valon ja oikeudenmukaisuuden luku
500= ikuisen rauhan ja anteeksiantamisen luku
600= köyhien ja reikkaiden luku
666= auringon luku, mutta myös pedon luku
800= valhallan sotilaiden luku
801= pyhäluku
888 on vastakohta luvulle 666
1000= paljouden luku
2000= sapatin askeleiden luku
7000= valittujen luku
10000= kaiken sisältävä luku
144000= pyhien luku (puhtauden luku)
1000000=  menestyksen ja menetyksen luku



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti